dinsdag 17 november 2009

berichtje
Hallo Allemaal
Eindelijk weer eens een berichtje van mijn kant, na enkele dagen ziek zijn en dus veel op bed liggen, heb je geen tijd om een kaartje te maken, maar ben nu weer volop bezig ,stempels inkleuren met copics is mijn favoriet.
Hier twee verschillende kaartjes van mij, de ene is gemaakt voor een collega die al geruime tijd ziek is en de ander spreekt voor zich ,een leuke kerst kaart.
En ja ik had Annette enkele keren geholpen met workshops, toen kon ik voordelig een cuttle bug aanschaffen, hier ben ik helemaal blij mee, wat kan je dan makkelijk leuke achtergronden maken met verschillende mallen.
Annette super bedankt en je weet zelf wel wat ik bedoel toch.
Veel plezier met het kijken tot een volgende keer.

Groetjes Korrie

2 opmerkingen:

 1. Hoi Korrie,

  Wat lees ik nu? Je bent toch niet ziek geworden van ons bezoekje aan de Kreadoe? Of van ons trein avontuur? Je bent dus alweer wat opgeknapt. Fijn. Mooie kaarten heb je gemaakt hoor. Leuke Magnolia stempel. Heb je die zelf of een afdruk gekregen? Super gekleurd hoor. Neem je ze mogenavond mee, dan zet ik ze nog even op de foto voor op de website?
  Zie je morgen.

  Groetjes van Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Korrie

  Fijn dat het nu wat beter gaat!!
  En...wat zijn je kaartjes mooi!!
  Heerlijk he met de cuttle bug werken..ik heb hem ook pas hoor..kon hem tweedehands krijgen....dus niet te lang overna gedacht...
  Goetjes van Marijke en een fijne dag verder!!

  BeantwoordenVerwijderen